0
Hindeloopen
Katwijk

RRD Maquina Y27 2022 LTE

De Maguina, RRD'S klassieke thruster.De Maquina is een klassieke thruster, dit board moet je gebruiken als je opzoek bent naar een volledig betrouwbare shape. Dit kite surfboard voelt dankzij zijn klassieke surfboard gevoel al snel aan als een onderdeel van je lichaam, zo kan jij je focussen op het maken van de beste lijnen in de golven. Je kunt di.. Laat meer zien
  • Prijs:
    €1.059,00
Lengte in ft Webshop Katwijk Hindeloopen
5'5" 5 stuks
5'7" 5 stuks
5'9" 5 stuks
5'11" 5 stuks

Beschikbare opties:

Lengte in ft

Verlanglijst Product vergelijk

RRD Maquina Y27 2022 LTE - Directional - Maquina Y27 2022 LTE - RRD

RRD Maquina Y27 2022 LTE

De Maguina, RRD'S klassieke thruster.

De Maquina is een klassieke thruster, dit board moet je gebruiken als je opzoek bent naar een volledig betrouwbare shape. Dit kite surfboard voelt dankzij zijn klassieke surfboard gevoel al snel aan als een onderdeel van je lichaam, zo kan jij je focussen op het maken van de beste lijnen in de golven. Je kunt dit board gebruiken in de grootste golven en het zal je alle nodige grip geven. Grip maar nog wel de precisie om het board exact te plaatsen waar jij wilt. 

Afmetingen:
5’5”x17 1/2”x1 ⅞” | 19 LTS
5’7″x17 ¾”x1 ⅞ “   | 20 LTS
5’9″x18 “x2 “          | 22 LTS
5’11″x18 ¼”x2 ⅛  | 24 LTS

Features:
  • Nieuwe uitlijning met een bredere neus
  • Een soft winger design om snel te planeren en controle op hoge snelheid.
  • Dunne rails vanaf de voorkant tot de achterkant.
  • Super dun profiel
  • Diepe concave over heel het board met een vlakke, kicked tail en een progressieve rocker.
  • Thruster vin set up om radicale turns te kunnen doen in alle soorten golven.

LTE-Technologie:
De LTE-Technologie lijkt misschien wat simpel maar het tegendeel is waar, het is juist een van de meest complexe en innovatieve bouwwijze op dit moment! Net zoals bij de Pro-Technologie wordt de core van deze boards in een mal omlegd met een een ander soort kunststof. Door dit proces is de core van deze boards veel sterker dan de bekende CNC-productie. Door dit proces zou het zelfs mogelijk zijn om te surfen op de core zonder laminatie! Door de laminatie van bamboe en de glassing krijgt dit board ook de juiste flex en sterkte tegen impact. De matt grijze afwerking zorgt voor een goede weerbaarheid tegen UV-stralen en een makkelijk te repareren oppervlakte.

Squash Tail:

Als je een board zoekt die snel reageert, is een squash tail een goede optie want dit zorgt dat het board snel los aan voelt. Dit zorgt er voor dat je board lekker makkelijk draait en het geeft een los gevoel aan het board. Een breed oppervlak in de tail zorgt dat je meer lift krijgt, dit zorgt dat je makkelijk snelheid behouwt en dat je snel planeert.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha