0
Hindeloopen
Katwijk
 • -29% Amplid Soulmate 23/25 -Sale - Soulmate 23/25 - Amplid

Amplid Soulmate 23/25

Een super board voor een super prijs. Zowel voor op de piste als er naast!Peter Bauer maakte gebruik van zijn jarenlange ervaring om de Soulmate te creëren: een echt Zwitsers zakmes dat de deuren opent naar elk soort terrein dat de bergen bieden.De Soulmate combineert een moderne neusvorm met een licht taps toelopende en semi swallowtall voor baanb.. Laat meer zien
 • Speciale prijs:
  €340,00
  Oude prijs:
  €480,00
  U bespaart:
  29%
Lengte in cm Webshop Katwijk Hindeloopen
157 cm 1 stuk 1 stuk
161 cm 1 stuk 1 stuk

Beschikbare opties:

Amplid Soulmate 23/25 - Sale - Soulmate 23/25 - Amplid

Amplid Soulmate 23/25

Een super board voor een super prijs. Zowel voor op de piste als er naast!

Peter Bauer maakte gebruik van zijn jarenlange ervaring om de Soulmate te creëren: een echt Zwitsers zakmes dat de deuren opent naar elk soort terrein dat de bergen bieden.
De Soulmate combineert een moderne neusvorm met een licht taps toelopende en semi swallowtall voor baanbrekend drijfvermogen en behendigheid, zowel op diepe dagen als op de piste.

Met een strakke zwarte top sheet, het grafische concept waarmee mensen met een smallere beurs ook de epische prestaties van een Amplid snowboard kunnen ervaren.

Shape snowboard: Directional

Een Directional heeft juist wel een voorkeur. Niet alleen kan de vorm verschillen, maar ook het profiel van het board kan aan de voorkant anders zijn dan aan de achterkant. Het voordeel hiervan is juist dat hij perfect gemaakt wordt voor 1 specifieke rijrichting. Dit is vaak het geval bij Freeride boards.


Over het merk: Amplid

Amplid is in 2005 opgericht door 2 vrienden Peter Bauer en Anian Thrainer. Deze twee vrienden hadden hetzelfde doel en dat was: steeds betere ski’s en snowboards bedenken en maken!

Amplid is een bedrijf dat erg bewust en begaan is met hun omgeving. Dit laten ze blijken door alle materialen waar meegewerkt wordt van niet verder weg mogen komen dan 300 kilometer van hun fabriek. Dit doen ze omdat er op deze manier minder uitstoot van vieze gassen in de lucht komt voor het transport van deze producten.

Ook probeert Amplid zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, een mooie quote die ze gebruiken luidt: Because at the end of the day, anything we can do to keep the mountains white is just good business sense!

Snowboard Specificaties
Niveau Gevorderd / Expert
Type Allmountain
Profiel Camber
Vorm Directional
Flex Medium / Stijf
Gender Unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha